2015. november 30., hétfő

Erdei tündér sálkendő

Hogy bírod a telet? És az egyre hidegebb, nyirkosabb-nyálasabb időt? Ha engem kérdezel, én utálom... de nem kicsit, hanem nagyon-nagyon-nagyon. Az ember lánya ilyenkor nem tehet mást, minthogy alaposan felöltözik, és megpróbálja legalább a ruháit-kiegészítőit úgy összeválogatni, hogy javítsanak az egyébként már jócskán elrontott hangulatán javítani. 

Persze ha Te télrajongó vagy, akkor más a helyzet... akkor nem csak azért várod várod az év végi hidegeket, hogy felvehesd a kedvenc kabátodat a hozzá illő sapival, sállal, hanem minden másért, ami ezzel jár. ;-)

Nem tudom, Eszter melyik kategóriába tartozik, de azt igen, hogy beleszeretett az Indián nyár kendő formájába, és a korábban magamnak készített "nagyikendő" színeibe. Egyiken sem csodálkozom. ;-) Így a kettő nászából született meg az Erdei tündérnek keresztelt sálkendő, mert ennek a fonalnak olyan varázsos színei vannak, mint egy mesebeli, tündérlakta csodaerdőnek. Helyettem beszéljenek a képek, amiket még az utolsó szépségesen szép őszi napon sikerült "lőni".









A fonal: Himalaya Mercan Batik 

A minta: Fehér Zsuzsa Indián nyár kendőmintája (lelőhelye: Gombolyag Magazin 2014/1.)

Ha Neked is jól jönne valami, amit a nyakad köré csavarhatsz (és nem kenderkötélben gondolkodsz), akkor keress bátran. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése